skip to Main Content

Datorita inovatiilor tehnologice si schimbarilor legislative, acest document va fi revizuit, din cand in cand. Prin urmare, le solicitam utilizatorilor sa ia cunostinta de acest document – Termeni si Conditii de Utilizare – inainte de fiecare vizita, pentru a fi la curent cu toate schimbarile si amendamentele aparute.

Site-ul www.cursurimastero.ro este detinut si administrat de MASTERO & TRAINING S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 37091466, sediul social in MUNICIPIUL BUCURESTI, SECTOR 2, STR. CIUREA, NR.2-4, CAMERA NR. 2, BL.P6A+B, SC.A, ET.1, AP.6; E-mail: [email protected].

Navigarea pe site-ul www.cursurimastero.ro echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator.

MASTERO & TRAINING S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre www.cursurimastero.ro si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul interactiunii.

DEFINITII

Site – reprezinta pagina de internet www.cursurimastero.ro apartinand MASTERO & TRAINING S.R.L., care se afla in MUNICIPIUL BUCURESTI, SECTOR 2, STR. CIUREA, NR.2-4, CAMERA NR. 2, BL.P6A+B, SC.A, ET.1, AP.6, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / afisate online.

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul www.cursurimastero.ro.

TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informatii, reclame etc. si constituie “continutul” site-ului www.cursurimastero.ro care este proprietatea MASTERO & TRAINING S.R.L.. Inainte de accesarea site-ului, orice persoana va trebui sa citeasca Termenii si Condițiile prezentate in continuare. Parcurgerea si utilizarea site-ului www.cursurimastero.ro reprezinta acceptarea fara limitari sau rezerve de catre Dumneavoastra a prezentilor termeni si conditii. www.cursurimastero.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe www.cursurimastero.ro.

DESCRIERE SITE

www.cursurimastero.ro este un site web de prezentare. Informatiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea MASTERO & TRAINING S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.cursurimastero.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor MASTERO & TRAINING S.R.L..

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Completarea FORMULARULUI DE CONTACT va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres si neechivoc pentru folosirea datelor personale in scopul contactarii, transmiterii de mesaje, intocmirii de rapoarte. MASTERO & TRAINING S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul formularului de inscriere. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), precum și ale Legii nr. 363/2018 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autoritățile competente în scopul prevenirii, descoperirii, cercetării, urmăririi penale și combaterii infracțiunilor sau a executării pedepselor, măsurilor educative și de siguranță, precum și privind libera circulație a acestor date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii, va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site. Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania

LIMITAREA RASPUNDERII

MASTERO & TRAINING S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi rezultand din: – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; cest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. MASTERO & TRAINING S.R.L. nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: – utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. MASTERO & TRAINING S.R.L. se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. MASTERO & TRAINING S.R.L. nu ofera nicio garantie ca:

– informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

– rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;

– calitatea oricaror, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele;

– orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.cursurimastero.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la MASTERO & TRAINING S.R.L.. Asadar, daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie sa contactati responsabilul site-ului www.cursurimastero.ro. MASTERO & TRAINING S.R.L. nu poate fi, in niciun caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.cursurimastero.ro si nu este responsabila, in niciun fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

DREPT APLICABIL

Prezentii Termeni si conditii, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Termeni si Conditii sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si Conditiilor a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii. Utilizatorul site-ului www.cursurimastero.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

De asemenea puteti consulta Politica noastra de Confidentialitate.

Back To Top